Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

11.08.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit prin telefon în Republica Moldova

În lumea digitală în care trăim, beneficierea de un credit nebancar prin telefon în Republica Moldova s-a transformat într-o metodă rapidă și avantajoasă pentru mulți cetățeni.

Cu ajutorul tehnologiei dezvoltate, procedura de aplicare pentru un împrumut prin telefon oferă comoditate și facilitate pentru cei care au nevoie de susținere economică urgentă.

Acum nu mai este nevoie să te deplasezi fizic la sucursalele Credit365, trebuie doar să dispui de un telefon mobil și totul este rezolvat.

Avantajele aplicării online pentru un credit prin telefon

În cazul în care nu dispui de timp și vrei să depui cererea online pentru un împrumut prin telefon, te poți bucura de următoarele beneficii:

 • Comoditate și flexibilitate

Cu ajutorul telefonului mobil, poți solicita un credit indiferent în ce colț al țării te-ai afla. Acesta fiind un mare plus în cazul în care ai un program de muncă încărcat sau din alte motive nu poți ajunge la sucursale.

 • Proces simplu și rapid

Cererea de împrumut îți este procesată într-un timp foarte scurt datorită tehnologiei dezvoltate și automatizării, astfel te poți bucura rapid de resursele financiare necesare.

 • Suport personalizat

Echipa noastră de specialiști relații clienți este mereu conectată pentru a îți oferi rapid și eficient ajutorul necesar.

Indiferent că ești client nou sau ai mai beneficiat de credite anterior la noi, îți punem la dispoziție suportul necesar pentru a face procesul de solicitare cât mai plăcut și confortabil.

 • Confidențialitate maximă

Datele tale personale sunt protejate prin metode de securitate sporite, garantând confidențialitatea și siguranța informațiilor cu caracter personal pe tot parcursul procedurii de aplicare pentru un credit nebancar prin telefon.

Instrucțiuni pas cu pas pentru obținerea unui credit prin telefon

Atunci când ai nevoie de un împrumut urgent și nu știi cum să depui cererea online, te poți baza oricând pe echipa Credit365.

Citește pașii de mai jos și convinge-te cât de simplu este să obții un credit nebancar prin telefon la Credit365:

 1. Contactează-ne la numărul de telefon 022 803 365 și comunică-i specialistului relații clienți nevoile tale economice, pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă în soluționarea acestora.
 2. Specialistul relații clienți îți va acorda câteva întrebări pentru confirmarea identității și va completa formularul de înregistrare în numele tău.
 3. După completarea formularului, vei expedia poze ale buletinului de identitate și documentelor pentru confirmarea veniturilor prin aplicațiile Viber, WhatsApp sau oricare alt canal disponibil.
 4. Cererea va fi examinată și în câteva minute vei primi răspunsul printr-un SMS la numărul de telefon indicat la înregistrare, iar contractul la fel îl vei semna printr-un cod digital unic primit prin SMS.
 5. Banii îi poți primi prin transfer direct pe card, prin portofelul electronic Paynet, Bpay și Runpay sau în numerar la oficiile Poșta Moldovei ori sucursalele Victoriabank.

Cerințe și documente necesare pentru obținerea unui credit prin telefon

Pentru a obține un microcredit prin telefon trebuie să îndeplinești câteva cerințe minime, cum ar fi:

 • vârsta cuprinsă între 18 și 70 ani;
 • să deții un buletin de identitate valid;
 • să prezinți un număr de telefon activ;
 • să deții o istorie creditară pozitivă;
 • să întrunești criteriile minime de eligibilitate;
 • să poți confirma din surse oficiale, veniturile suficiente pentru restituirea creditului.

Veniturile pentru restituirea unui credit nebancar prin telefon pot fi confirmate prezentând una din următoarele surse:

 • salariu;
 • pensie sau indemnizație;
 • dobânzi de la depozitele bancare;
 • dividendele pentru ultimele 12 luni;
 • transferurile regulate efectiv încasate pe contul de card.

Sfaturi pentru aprobarea cu succes a unui credit prin telefon

 • Oferă date corecte și complete, orice informație greșită poate face procesul de aprobare mai lung și dificil.
 • Pregătește toate documentele necesare din timp, având totul la îndemână, ușurezi completarea formularului de înregistrare.
 • În cazul solicitării de informații suplimentare, răspunde cât mai rapid pentru a facilita procedura de aprobare.
 • Asigură-te că îndeplinești toate cerințele pentru împrumutul solicitat, precum vârsta potrivită, venitul lunar care îți permite să rambursezi banii datorați la timp și fără penalități și alte criterii importante.

Cum să depui o cerere pentru un microcredit prin telefon, accesând website-ul nostru?

Pentru a aplica online pentru un credit, este necesar să urmezi doar câțiva pași simpli:

 • Alege suma necesară și perioada de rambursare cu ajutorul calculatorului de credit, pentru a prevedea cât va fi necesar să returnezi în total cu dobânda. Completează formularul de înregistrare cu datele personale, inclusiv datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), pentru a obține acces în contul tău personal. Este atât de comod și rapid, încât vei avea nevoie de doar 10 minute.
 • Cererea va fi imediat procesată și vei primi confirmarea printr-un SMS, la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, după care contractul semnează-l online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.
 • În cel mai scurt timp după semnarea contractului, primește banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Beneficierea de un credit nebancar prin telefon în Republica Moldova este acum mai simplă și accesibilă ca niciodată.

Echipa noastră de specialiști este alături mereu pentru a-ți oferi suportul necesar atunci când dorești să aplici pentru un credit, ai nevoie de informații despre un produs sau careva întrebări referitoare la deservirea creditului.

Nu ezita să ne suni și să descoperi cât de plăcută este procedura de contractare a unui împrumut la Credit365!