Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

15.07.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit fără venit lunar

Fie că ai un eveniment important în familie sau nu dispui de suma necesară pentru a procura un lucru care ți-l dorești, Credit365 este susținătorul tău de încredere. Chiar dacă ești încă în perioada de probă la muncă și nu poți prezenta un document oficial privind situația ta financiară lunară, nu te întrista din acest motiv, echipa Credit365 te ajută să beneficiezi în cel mai scurt timp de un credit fără certificat de salariu, pentru necesitățile financiare ale familiei tale. 

De ce băncile și organizațiile de creditare nebancară solicită certificat de salariu?

Orice organizație financiară, fie bancară sau nebancară activează după o politică internă în privința acordării unui împrumut de bani. Astfel, fiecare potențial debitor trebuie să întrunească și să respecte anumite condiții pentru a putea beneficia de un credit.

Una din măsurile de bază pe care aceștia le solicită clienților este prezentarea unei dovezi de eligibilitate fiind dovedită prin prezentarea adeverinței de venit. Prin acest mod, ei se asigură că clientul este capabil de a rambursa suportul financiar solicitat.

Cum să nu primești refuz la solicitarea unui credit fără adeverință de venit?

Este adevărat că lipsa prezentării venitului lunar oficial poate îngreuna procesul de obținere a unui microîmprumut, dar nu este imposibil. Dacă dispui de alte surse de venit cum ar fi dividende din diferite investiții, drepturi de autor, contracte de chirii și ai o istorie creditară pozitivă în ultimele 12 luni, atunci șansele tale de a primi suportul financiar necesar devin mai realizabile.

Cum îți poți mări șansele de a primi un împrumut fără venit?

Creditul fără venit lunar este avantajos datorită accesibilității sale și timpului de acordare rapid, însă el include și careva responsabilități de care este necesar să duci cont. Prin urmare pentru a-ți mări șansele primirii unui astfel de credit, este nevoie să ai un scoring creditar satisfăcător. 

Poți face acest lucru prin solicitarea unei sume împrumut mai mici de bani și rambursarea în termenii stabiliți a acestuia sau mai poți opta pentru varianta obținerii unui card de credit cu o sumă limită minimă, pentru efectuarea diferitor cumpărături online sau offline. Cel mai important în acest caz este necesitatea restituirii la timp a datoriei cardului de credit. 

Prin urmare, devii un debitor care își onorează datoriile în termen, fapt care automat îți măresc șansele într-un mod favorabil la aplicarea pentru un credit, chiar dacă nu ai posibilitatea de a dovedi venitul tău lunar. 

Care sunt actele necesare pentru solicitarea unui credit rapid fără adeverință de salariu?

Fiecare persoană ajunge în situația de a avea nevoie de susținere financiară urgentă. Când apar situații care îți dau bugetul peste cap și nu ai la cine apela, unica rezolvare este aplicarea pentru un credit fără venit lunar, deoarece ai nevoie de bani în cel mai scurt timp și mod posibil.

Pentru noi este primordial să ne ajutăm clienții atunci când au cea mai mare nevoie de susținerea noastră. Din acest motiv, venim în întâmpinarea consumatorilor noștri, prin găsirea și oferirea celor mai avantajoase și eficiente soluții financiare, într-un timp record. 

Informează-te de mai jos, care sunt actele necesare, pentru a beneficia de un împrumut bănesc fără adeverință de salariu:

 • buletin de identitate valid;
 • contractul de închiriere, în cazul în care oferi un bun în chirie;
 • actul de confirmare a primirii pensiei, în cazul când beneficiezi de pensie;
 • actul oficial de confirmare a unui extras de cont pentru lunile anterioare, care să fie drept dovadă a încasărilor unor sume constante lunare rezultate din diverse alte surse de venit;
 • actul oficial de confirmare a solvabilității debitorului, luând în considerare ca raportul dintre serviciul datoriei și venitului să nu treacă de 40%. 

Unde și cât de rapid poți primi un credit fără adeverință de venit în Republica Moldova?

Datorită progresului tehnologic de care avem parte și dezvoltării continue, echipa Credit365 îți oferă posibilitatea primirii unui credit online, parcurgând cei mai simpli și rapizi pași. Știm cât de prețios este timpul tău, astfel am redus la maxim procedurile de obținere online a unui credit fără venit lunar. 

Poți să uiți de drumurile către sucursală, mulțimea de acte și documente care erau necesar să le prezinți și inevitabilele cozi de așteptare. Acum, ai posibilitatea să savurezi din timpul petrecut împreună cu cei dragi, și în același timp să aplici pentru un împrumut de bani online indiferent unde te-ai afla sau moment al zilei. 

Este atât de simplu și comod, încât lucrurile de care ai nevoie sunt doar un laptop sau telefon și desigur conexiune la internet, iar în decurs de o oră te poți bucura de banii doriți, prin transfer direct pe card. 

Citește mai jos și află pașii necesari de parcurs, pentru a te bucura de un împrumut online în cel mai rapid mod:

 • Alegi suma și perioada

Selectezi suma dorită și termenul de rambursare cu ajutorul calculatorului de credit, pentru a aproxima cât vei restitui în total cu dobânda.

 • Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, adăugând datele cu caracter personal, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), primind acces în contul tău personal. 

 • Primești confirmarea și semnezi contractual

Cererea ta va fi în cel mai scurt timp prelucrată și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon adăugat în formularul de înregistrare, apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

 • Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Cine poate beneficia de un credit fără venit lunar accesând site-ul Credit365.md?

Suntem mereu solidari față de clienții noștri, astfel echipa noastră de specialiști este întotdeauna gata să răspundă prompt și la cel mai înalt nivel pentru oferirea celor mai sigure și accesibile susțineri financiare de care ai nevoie. 

Ai posibilitatea să te bucuri de un credit online fără certificat de salariu, dacă întrunești următoarele caracteristici:

 • Vârsta minimă de 18 ani;
 • Deții un buletin de identitate valid;
 • Prezinți un număr de telefon activ;
 • Deții o istorie creditară pozitivă;
 • Întrunești criteriile minime de eligibilitate;
 • Poți confirma din surse oficiale, veniturile suficiente pentru rambursarea creditului.

Echipa Credit365, depune efort la maxim pentru a ajuta și oferi întotdeauna suportul financiar necesar tuturor debitorilor săi. 

Zi de zi ne informăm și căutăm prin toate căile posibile soluțiile și modalitățile potrivite pentru fiecare client în parte. Ne adaptăm fiecărei nevoi personale și suntem siguri că alături de noi vei avea cel mai avantajos și plăcut proces de obținere a unui credit fără adeverință de venit.