Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

15.07.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Microîmprumut

Cel puțin o dată în viață, fiecare dintre noi ne-am confruntat cu necesitate financiară urgentă. Fie că este vorba despre bani pentru investigații medicale, cheltuieli neprevăzute pentru deservirea mașinii sau oricare alte motive, ne aduc în situația de a căuta suport financiar imediat. 

Astfel, Credit365 est ajutorul tău de încredere, punându-ți la dispoziție posibilitatea obținerii unui microcredit – online, rapid și super avantajos.

Ce este un microcredit?

Practic fiecare dintre noi este familiarizat cu termenul de “microîmprumut”. Acesta reprezintă oportunitatea de a primi o sumă de bani de la o organizație de microfinanțare, pentru o perioadă scurtă de timp, printr-un proces destul de simplificat, fiind un mod de ajutor convenabil și atractiv din punct de vedere financiar. 

De asemenea suport financiar poate beneficia absolut orice persoană, în special cei care au un grad mai scăzut de venituri și nu dispun de posibilitatea aplicării pentru un împrumut prin procedeele bancare tradiționale, deoarece nu satisfac anumite condiții.

Prin ce se deosebește un microîmprumut de un credit bancar?

Domeniul finanțelor este unul destul de vast și modern, astfel pe piața creditară avem mai mulți reprezentanți precum: băncile, organizațiile de creditare nebancară, investitori privați, ș.a.m.d. Toți sunt diferiți în felul lor și activează după criterii diferite, astfel efectuând doar o simplă cercetare, este foarte ușor de înțeles pentru consumatori lucrurile ce îi face să se deosebească între ei.

Mai jos, poți vedea care sunt diferențele dintr-un micro credit online și un credit bancar:

 • un împrumut de la o organizație nebancară se obține mult mai ușor decât un credit bancar;
 • compania de microfinanțare solicită mai puține acte pentru obținerea unui credit, în comparație cu băncile;
 • dobânda anuală a unui împrumut nebancar este mai mare decât a celui bancar;
 • suma spre primire a unui microcredit rapid este mai mică, față de suma disponibilă în cazul creditului bancar;
 • perioada de rambursare a creditului nebancar este mai mică, decât perioada de rambursare a împrumuturilor bancare;
 • de un împrumut nebancar pot beneficia chiar și persoanele care au un istoric de creditare negativ, în schimb în cazul împrumutului bancar se solicită o istorie creditară ireproșabilă.

Avantajele și dezavantajele microcreditării:

Fiecare produs sau serviciu prestat pe cât de folositor și binevenit ar fi pentru consumatori, are la rândul lui atât beneficii cât și neajunsuri. 

Astfel, mai jos îți prezentăm o serie de avantaje și dezavantaje ale microcreditării:

 • poți aplica oricând și de oriunde pentru un credit online, direct de la calculator sau de pe telefon;
 • ai posibilitatea să primești banii doriți direct pe cardul tău, în decurs de o oră;
 • beneficiezi de suma necesară doar cu buletinul de identitate, fără a fi nevoie de pus în gaj careva lucruri prețioase;
 • un împrumut nebancar presupune o rată destul de ridicată a dobânzii, lucru care uneori îngreunează clienților posibilitatea achitării ratei lunare după graficul stabilit;
 • fiind obținut foarte ușor și fără multe cerințe, poate duce la abuzul acestui tip de credit și intensificarea datoriilor care duc la nerespectarea rambursării banilor la timp, chiar dacă ai împrumutat o sumă mică la început. 

Unde și cât de rapid poți primi un microcredit în Republica Moldova?

Credit365 este mereu la dispoziția ta și îți vine în întâmpinare cu cele mai bune și convenabile soluții financiare pentru tine. Vestea cea mai bună este că, acum te poți bucura de un credit absolut online, fără să stai în cozi interminabile și fără să parcurgi procesul anevoios de prezentare a unui întreg set de documente și acte. 

Poți aplica pentru un credit online, indiferent unde te afli, fie că ești în drum spre călătorie, sau ești la un picnic alături de cei dragi. Primești banii direct pe cardul tău și ai undă verde să savurezi din lucrurile care îți aduc plăcere și te fac fericit.

Vezi mai jos, cât de simplu și rapid poți să te bucuri de banii doriți, în doar câțiva pași:

Selectezi suma și perioada

Indici suma necesară și perioada de restituire cu ajutorul calculatorului de credit, estimând cât va fi necesar să rambursezi în total cu dobânda.

Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, introducând datele personale, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), obținând acces în contul tău personal. 

Primești confirmarea și semnezi contractul

Solicitarea ta va fi analizată și prelucrată de către persoanele competente și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Care sunt condițiile pentru a beneficia de un microîmprumut online? 

Mai întâi de toate, pentru a aplica pentru un credit este important ca fiecare solicitant să se informeze în privința legitimității organizației de microfinanțare, tuturor termenilor și condițiilor de creditare.

Echipa Credit365 este mereu transparentă față de clienții săi, implementează cele mai sigure moduri pentru protejarea datelor cu caracter personal și te ajută în luarea celei mai avantajoase și benefice decizii, analizând în mod corect nevoia ta financiară și capacitatea de restituire a împrumutului bănesc, fără a te trezi în careva situații de stres din acest motiv. 

Pentru a obține un credit online, este necesar să întrunești următoarele:

 • să fii cetățean al Republicii Moldova cu buletin de identitate valid;
 • să ai vârsta minimă de 18 ani;
 • să ai venituri lunare stabile, confirmate din surse oficiale;
 • să întrunești criteriile minime de eligibilitate;
 • să dispui de o istorie creditară pozitivă;
 • să dispui de un număr de telefon activ.

Modalități de rambursare ale unui micro credit online!

Pentru a păstra relațiile bune cu creditorul, îți recomandăm să respecți cu strictețe graficul de restituire al creditului. Pe lângă faptul că eviți penalitățile, automat îți protejezi istoria de creditare și construiești o relație bazată pe încredere cu organizația de microfinanțare. 

Informează-te mai jos despre varietatea posibilităților de rambursare a unui împrumut și alege-o pe cea care ți se potrivește:

 • efectuarea transferului prin internet banking;
 • prin intermediul terminalelor de autoservire Qiwi, RunPay, Paynet, BPay;
 • prin intermediul oficiilor Poșta Moldovei de pe întreg teritoriul țării;
 • prin contul personal creat pe site-ul nostru, cu confirmarea plății în doar câteva secunde;
 • prin intermediul serviciului online de plăți: Oplata.md, Paynet.md, RunPay.com;
 • la orice sucursală Victoriabank, Moldindconbank, Moldova Agroindbank, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Bucură-te de multitudinea oportunităților care ți se pun la dispoziție și fii sigur că echipa Credit365 te va susține în obținerea suportului financiar urgent, prin acordarea unui microcredit în conformitate cu necesitățile și dorințele tale.