Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

15.07.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit pana la salariu

Cât de mult nu ai încerca să organizezi ceea ce se întâmplă în viața ta, oricum te poți trezi cu situații neprevăzute care necesită suport economic.

Chiar dacă dispui de un fond de rezervă care l-ai putea utiliza în situațiile de criză, mai există și probabilitatea ca din cauza cheltuielilor lunare, banii economisiți să nu fie destui pentru acoperirea cheltuielilor spontane. 

Astfel, echipa Credit365 este sprijinul tău numărul unu și oferă posibilitatea să obții un credit până la salariu pentru a-ți rezolva nevoile financiare urgent, simplu și foarte comod.

Ce este un împrumut până la salariu și cui îi poate fi folositor?

Este un credit nebancar pentru nevoi personale special pentru persoanele care au un loc de muncă stabil și venituri regulate. Destinat pentru a acoperi cheltuielile excepționale, te poate ajuta pentru a umple golul dintre zilele de salariu. 

Un credit online până la salariu poate reprezenta soluția perfectă pentru tine dacă:

 • ți s-a defectat mașina brusc;
 • ai nevoie de careva investigații medicale urgente;
 • ai o factură mai mare la serviciile comunale;
 • se reține salariul.

 Cerințele obținerii unui credit până la salariu

Sunt o mulțime de probleme și crize financiare cu care te poți confrunta, însă noi suntem pregătiți să te ajutăm cu suma de bani de care ai nevoie. Avem un proces bine gândit și pus la punct pentru ca oricând să poți ușor solicita un credit online până la salariu.

Întreg procesul se derulează online, rapid și comod, oferindu-ți posibilitatea de a primi suma dorită în doar câteva minute.

Prin urmare, pentru a obține un împrumut online, este necesar să întrunești următoarele:

 • să fii cetățean al Republicii Moldova cu buletin de identitate valid;
 • să ai vârsta minimă de 18 ani;
 • să ai venituri lunare stabile, confirmate din surse oficiale;
 • să întrunești criteriile minime de eligibilitate;
 • să dispui de o istorie creditară pozitivă;
 • să dispui de un număr de telefon activ.

Care este suma maximă pentru a beneficia de bani până la salariu și pe ce perioadă?

Necesitățile și interesul tău sunt prioritatea noastră în cazul unei finanțări obținută într-un timp scurt și cu flexibilitatea de a alege suma dorită a împrumutului de până la 100 000 Mdl.

Avantajele sunt conduse de personalizarea creditului până la salariu după bunul plac, în funcție de buget tău. Îți punem la dispoziție posibilitatea să alegi singur numărul de zile până la scadență, urmând să rambursezi împrumutul atunci când dispui de finanțe, în termenul stabilit.

Care sunt cerințele pentru a beneficia de un credit online până la salariu?

Pentru că ne gândim la confortul tău și la timpul prețios, am exclus formalitățile birocratice, astfel încât să nu mai fie necesar de a te deplasa la oficiile noastre, de a pregăti numeroase acte și documente sau să pierzi timp și nervi la cozile interminabile. Astfel, poți accesa totul direct online, oferindu-ți libertate deplină și transparență totală.

Ești la curent de la bun început care este suma spre achitare, pentru a-ți gestiona bugetul cât mai eficient și comod de a restitui suportul financiar acordat.

Mai jos vezi care sunt actele necesare, pentru a beneficia de un împrumut bănesc online până la salariu:

 • buletin de identitate valid;
 • contractul de închiriere, în cazul în care oferi un bun în chirie;
 • actul de confirmare a primirii pensiei, în cazul când beneficiezi de pensie;
 • actul oficial de confirmare a unui extras de cont pentru lunile anterioare, care să fie drept dovadă a încasărilor unor sume constante lunare rezultate din diverse alte surse de venit;
 • actul oficial de confirmare a solvabilității debitorului, luând în considerare ca raportul dintre serviciul datoriei și venitului să nu treacă de 40%.

Cum poți obține un credit până la salariu?

Bucurându-ne de dezvoltarea tehnologică zilnică, îți oferim banii doriți, numai prin câțiva pași. În doar câteva minute și cu doar câteva click-uri primești instant pe card suma necesară pentru rezolvarea nevoii tale economice.

Prin urmare, citește mai jos și vezi cât de simplu și rapid te poți bucura de bani până la salariu chiar azi:

Alegi suma și perioada

Indici suma dorită și perioada de restituire cu ajutorul calculatorului de credit, estimând cât va fi necesar să rambursezi în total cu dobânda.

Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, introducând datele personale, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), obținând acces în contul tău personal. 

Primești confirmarea și semnezi contractul

Solicitarea ta va fi analizată și prelucrată de către persoanele competente și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Pentru echipa noastră Credit365, este foarte important să îți oferim sprijinul necesar atunci când ni-l soliciți. Suntem conștienți de importanța necesității de a primi un ajutor economic în cel mai rapid mod în momentele critice, astfel îți punem la dispoziție posibilitatea de a primi un credit până la salariu.

Suntem dedicați pentru confortul și bunăstarea ta și mereu ne străduim să îți venim în întâmpinare cu cele mai personalizate și convenabile soluții. Oricând ai nevoie de un împrumut până la salariu, poți solicita susținerea noastră și noi ți-o vom acorda în cel mai scurt timp posibil și în cel mai profesionist mod.