Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

11.08.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Bani la procente

În orice moment te poți confrunta cu faptul că cheltuielile neprevăzute ți-au cam dat bugetul peste cap.

Însă, nu e cazul să te îngrijorezi, echipa Credit365 îți vine în ajutor cu cele mai personalizate oferte și metode de a obține bani la procente într-un timp record și cu o mulțime de avantaje.

Ce semnifică bani la procente urgent și cum funcționează acest proces?

Împrumuturile nebancare sau bani la procente se referă la suma de bani care o veți rambursa și care va avea un comision anumit de dobândă. Fiecare contract încheiat pentru un asemenea împrumut conține careva reguli care duc la penalități în cazul nerespectării acestora.

Rata dobânzii diferă și este în dependență de suma creditului și termenul lui de rambursare. În cazul în care ai nevoie urgent de bani la procente, îți oferim o multitudine de căi de soluționare individualizate și adaptate situației tale economice.

Pentru ce nevoi poți obține bani la procente în Republica Moldova?

Când ești în situație critică financiară și cauți organizații de creditare care dau bani la procente, Credit365 este ajutorul potrivit care îți oferă posibilitatea de a obține suma necesară pentru satisfacerea diferitor necesități. 

Fie că ai nevoie să acoperi cheltuielile unui tratament medical, să aloci o oarecare sumă pentru studii sau cursuri, această alternativă economică îți oferă flexibilitatea de a-ți îndeplini orice dorință cu ușurință și comoditate. 

Dacă visul tău cel mai mare este să călătorești, să descoperi diferite culturi și să explorezi lumea cu un telefon nou, un împrumut la procente este cea mai optimă soluție pentru a-ți finanța vacanțele și călătoriile și a crea amintiri de neprețuit pentru întreaga viață.

Procesul de primire a unui împrumut la procente

Fiind pas în pas cu digitalizarea și dezvoltarea tehnologiei, îți punem la dispoziție un proces de acordare a sumei necesare de bani absolut online – rapid, avantajos și foarte ușor. 

Te poți bucura de sprijinul financiar dorit în doar câteva minute, primind banii pe card indiferent în orice colț al țării te-ai afla. 

Astfel, pentru a profita de bani la procente urgent, trebuie să ții cont de următoarele:

  • să deții un buletin de identitate cu valabilitatea în vigoare; 
  • să ai vârsta minimă de 18 ani;
  • să beneficiezi de venituri lunare stabilite, validate din surse oficiale;
  • să deții o istorie creditară pozitivă;
  • să deții un nu număr de telefon activ;
  • să întrunești criteriile minime de eligibilitate. 

Ce documente sunt necesare pentru a te bucura de bani la procente de la Credit365?

Pentru ca procesul de acordare a unui credit online să fie cât mai plăcut și confortabil pentru fiecare client al nostru, îți sugerăm să fii transparent cu noi și să ne comunici orice problemă sau detaliu despre situația ta economică reală. Astfel, am crea din start o relație profesională bazată pe încredere și de durată. 

Prin urmare, atunci când vrei să obții un împrumut la procente este necesar să prezinți următoarele acte:

  • contractul de închiriere, dacă oferi un bun în chirie;
  • actul de confirmare a primirii pensiei, dacă beneficiezi de pensie;
  • actul oficial de confirmare a unui extras de cont pentru lunile anterioare, care să fie drept dovadă a încasărilor unor sume constante lunare rezultate din diverse alte surse de venit;
  • actul oficial de confirmare a solvabilității debitorului, luând în considerare ca raportul dintre serviciul datoriei și venitului să nu treacă de 40%. 

Care sunt pașii pentru a depune cererea online și primi bani la procente în Republica Moldova?

Tot ce ai nevoie pentru a completa cererea online este un telefon sau laptop și conexiune la internet. Timp de câteva minute și câteva click-uri te bucuri de banii necesari pe card, pentru a-ți soluționa nevoile financiare cu rapiditate maximă și în cel mai convenabil mod. 

Astfel, parcurge pașii de mai jos, și primește susținerea economică pentru orice nevoie apărută: 

Alege suma și perioada

Indică suma necesară și perioada de rambursare cu ajutorul calculatorului de credit, estimând cât va fi necesar să întorci în total cu dobânda.

Depune cererea online

Completează formularul de înregistrare, introducând datele personale, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), obținând acces în contul tău personal. 

Primește confirmarea și semnează contractul

Solicitarea ta va fi analizată și prelucrată de către persoanele competente și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

Primește banii

După semnarea contractului, primește banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Credit365 este una din organizațiile de creditare nebancară care oferă bani la procente pentru fiecare cetățean al țării noastre, care are nevoie de sprijin financiar urgent și avantajos. 

Echipa noastră de specialiști calificați este alături de tine în tot acest proces de acordare a împrumutului de bani necesar și se dedică la maxim pentru a-ți oferi cele mai convenabile oferte de bani la procente, adaptate nevoilor tale financiare, asigurându-ți astfel o administrare eficientă a resurselor tale economice.