Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

15.07.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit nebancar

Fiecare dintre noi, avem dorințe care uneori par foarte greu de realizat. Toți ne dorim anumite lucruri care întrec cu mult limita bugetului nostru lunar. În asemenea momente poți apela cu încredere la Credit365. Echipa noastră este mereu gata să îți ofere cele mai rapide și convenabile credite nebancare, în dependență de nevoile tale financiare. 

Ce reprezintă un credit nebancar?

Acest tip de credit este reprezentativ prin împrumuturi de sume mai mici și perioadă mai scurtă de timp. Sunt acordate de către Organizațiile de Creditare Nebancară, care activează conform legii și au statut de activitate creditară cu titlu profesional. 

Timpul de aprobare al acestor credite nebancare este foarte rapid și în mod online, fiind redus pachetul de acte solicitat și oferind condiții flexibile și accesibile pentru primirea sumei de bani dorită. 

Prin ce se deosebește un credit nebancar de un credit bancar?

Nevoia de suport financiar poate apărea mereu în cele mai neașteptate momente, fie este necesar să repari ori să procuri ceva nou sau nu reușești cu acoperirea unor cheltuieli neprevăzute din timp.

Astfel, citește și informează-te de mai jos, lucrurile care diferențiază o instituție de creditare nebancară și o bancă, pentru a lua cea mai bună și corectă decizie atunci, când vei avea nevoie urgent de susținere economică:

 • creditele nebancare sunt pentru rezolvarea unei necesități în timp scurt, pe când cele bancare sunt corespunzătoare investițiilor mai mari și pe o perioadă mai îndelungată;
 • pentru un credit de la o organizație de creditare nebancară vei avea nevoie doar de buletinul de identitate și confirmarea unei surse de venit stabilă, în timp ce la bancă îți va fi solicitat un pachet mult mai complex de documente și acte;
 • perioada de acordare a împrumutului în cazul creditelor nebancare este mai scurtă, decât perioada de acordare a creditelor bancare;
 • la instituțiile de creditare nebancară ți se oferă cerințe de creditare mai comode și lejere, decât criteriile de eligibilitate stricte impuse de bancă;
 • aprobarea imediată a cererii de împrumut și perioada de primire a banilor este mai rapidă, decât în cazul instituțiilor bancare, unde procesul poate dura chiar și până la câteva luni;
 • suma banilor aprobați pentru credite nebancare este mai mică, decât sumele de bani aprobate la bănci. 

Beneficiile unui credit online nebancar

Creditele nebancare deja nu mai sunt un mister pentru nimeni, acestea fiind din ce în ce mai cunoscute în rândul oamenilor. Prin intermediul organizației noastre de creditare nebancară Credit365, poți beneficia de suportul financiar dorit, având la dispoziție cei mai calificați specialiști în domeniu, mereu alături de tine și ajutându-te să faci alegerea perfectă adaptată necesităților și gradului tău de solvabilitate.

Prin urmare, descoperă mai jos multitudinea de avantaje ale unui împrumut online nebancar:

 • posibilitatea depunerii cererii online și primirii banilor direct pe cardul tău bancar, în timp ce te relaxezi acasă sau ești alături de prieteni ori familie;
 • cerințe de creditare mai flexibile decât la bancă;
 • documente necesare la aplicare mai puține în comparație cu băncile, unde ți se cere să prezinți un întreg pachet de documente și certificate;
 • oferte variate, adaptate necesității financiare a fiecărui client;
 • lipsa punerii în gaj a lucrurilor prețioase, pentru a-ți fi acordată suma dorită de bani;
 • metode de aplicare bine implementate și termen de aprobare foarte scurt și rapid.

 

Care sunt termenii și condițiile pentru a putea beneficia de credite online nebancare?

În cele mai dese cazuri, când ai nevoie urgentă de o anumită sumă de bani și nu dispui de ea în momentul respectiv, îți este incomod să apelezi la ajutorul rudelor sau prietenilor pentru a-ți rezolva problemele de ordin financiar. Astel, soluția cea mai rapidă, convenabilă și atractivă pentru tine este să soliciți online un credit nebancar. 

Pentru a te bucura de un împrumut online nebancar, trebuie să întrunești următoarele:

 • să ai vârsta minimă de 18 ani;
 • să deții un act de identitate valid;
 • să prezinți un număr de telefon activ;
 • să deții o istorie creditară pozitivă;
 • să întrunești criteriile minime de eligibilitate;
 • să poți confirma din surse oficiale, veniturile suficiente pentru restituirea creditului.

Cum poți să te bucuri de credite nebancare urgente online?

După cum bine știi, dezvoltarea tehnologică este mereu cea care ne uimește prin multitudinea de beneficii și lucruri simplificate. Poți să uiți de momentele când trebuia să-ți aștepți rândul la cozile infernale de la sucursală. 

Acum, totul este chiar la îndemâna ta, ai nevoie doar de un smartphone sau laptop și te poți bucura imediat de bani, prin transfer direct pe cardul tău.  

Citește mai jos și convinge-te cât de simplu și avantajos este întreg procesul de primire a unui credit online nebancar:

 • Alegi suma și perioada

Selectezi suma dorită și termenul de rambursare cu ajutorul calculatorului de credit, pentru a aproxima cât vei restitui în total cu dobânda.

 • Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, adăugând datele cu caracter personal, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), primind acces în contul tău personal. 

 • Primești confirmarea și semnezi contractul

Cererea ta va fi în cel mai scurt timp prelucrată și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon adăugat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

 • Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Modalități de restituire a unui împrumut nebancar

Cel mai important lucru atunci când aplici pentru un credit online nebancar, este faptul că trebuie să analizezi și să fii sigur că ai resursele necesare și capacitatea de plată a acestora. Prin acest lucru dai dovadă că ești un debitor responsabil și atent la faptul de a nu-ți păta istoria creditară.

Așa cum în viață se întâmplă lucruri neprevăzute, te poți trezi oricând cu necesitate urgentă de bani, iar având o istorie creditară negativă, procesul de obținere a unui împrumut îți va lua mai mult timp, pentru prezentarea dovezilor și convingerea creditorului că ești apt de a rambursa împrumutul bănesc. 

Mai jos, îți punem la dispoziție modalitățile de restituire a unui credit online, nu îți rămâne decât s-o alegi pe cea mai potrivită pentru tine:

 • efectuarea transferului prin internet banking;
 • prin intermediul terminalelor de autoservire Qiwi, RunPay, Paynet, BPay;
 • prin intermediul oficiilor Poșta Moldovei de pe întreg teritoriul țării;
 • prin contul personal creat pe site-ul nostru, cu confirmarea plății în doar câteva secunde;
 • prin intermediul serviciului online de plăți: Oplata.md, Paynet.md, RunPay.com;
 • la orice sucursală Victoriabank, Moldindconbank, Moldova Agroindbank, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Fiecare dintre noi se poate confrunta în viață cu momente critice. De aceea, este important să știi că te poți baza oricând și indiferent de situație pe cineva de încredere. 

Echipa noastră Credit365 este întotdeauna pregătită să îți ofere sprijinul de care ai nevoie, având ca scopuri principale bunăstarea clienților noștri și susținerea lor prin acordarea de credite nebancare în concordanță cu nevoile și dorințele economice a fiecărui client.