Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

26.06.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit pe termen lung în Moldova

Într-un mediu în continuare schimbare și o economie tot mai dinamică, nevoia unor soluții economice flexibile și comode devine tot mai necesară.

Credite оnline pe termen lung în Moldоvа

Oricine se poate confrunta cu provocări economice neașteptate, iar accesul la un credit pe termen lung poate fi fundamental pentru a depăși toate greutățile.

Echipa Credit365, suntem alături pentru a îți oferi soluții de creditare online pe termen îndelungat, transparente și adaptate necesităților tale, chiar și în cele mai dificile situații.  

Diferențа dintre un credit pe termen lung și un împrumut pe termen scurt

Un împrumut pe termen lung oferă modalitatea de a restitui suma împrumutată într-o perioadă mai mare de timp și rate lunare mai mici, ceea ce diminuează presiunea financiară lunară. În schimb, un credit pe termen scurt este prevăzut pentru nevoile de urgență și cu un interval de rambursare mai mic.

Cum să beneficiezi de credite mari pe termen lung în Republica Moldova?

Procesul de obținere a unui împrumut pe o perioadă mai mare este foarte simplu și comod. Tot de ce ai nevoie este de un laptop sau telefon conectat la internet și poți depune cererea online indiferent în ce parte a țării te-ai afla.

Ce documente sunt necesare?

Pentru a solicita un credit pe un interval de timp mai lung, este nevoie să deții următoarele documente:

 • Buletin de identitate;
 • Document oficial care confirmă venitul tău lunar.

Cum să completezi cererea de împrumut și să primești banii doriți?

Pentru că ținem la timpul tău, am simplificat procesul de solicitare a unui credit cât mai convenabil și comod pentru tine, astfel informează-te de mai jos cei 4 pași simpli care trebuie să îi parcurgi pentru a obține credite pe termen lung:

 • Selectează suma și perioada

Indică suma necesară și perioada de restituire cu ajutorul calculatorului de credit, estimând cât va fi necesar să întorci în total cu dobânda.

 • Depune cererea online

Completează formularul de înregistrare, introducând datele personale, inclusiv datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), obținând acces în contul tău personal.

 • Primește confirmarea și semnează contractul

Solicitarea ta va fi analizată și prelucrată de către persoanele competente și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

 • Primește banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Credit pe termen lung pentru restituirea împrumuturilor mici

În cazul în care aveți mai multe microîmprumuturi pe termen scurt, soluția perfectă este să le consolidați într-un unul singur pe termen îndelungat, scăpând astfel de grijile gestionării a mai multor credite.

Pe lângă aceasta la Credit365 beneficiezi de o dobândă mai bună și rate lunare mai avantajoase, economisind astfel bani pentru alte dorințe mărețe.

Credite pe termen lung cu plată lunară

Echipa noastră îți pune la dispoziție o varietate de posibilități acordate nevoilor tale financiare. Îți oferim posibilitatea să alegi perioada de restituire a împrumutului potrivit situației tale economice, cu rate lunare avantajoase, comode și transparente.

Pentru ce scоpuri se аcordă împrumuturile pe termen lung?

Un împrumut pe o perioadă mai mare de timp poate fi folosit în mai multe scopuri, fie că vrei să achiziționezi o mașină, vrei să procuri mobilier nou, ai nevoie de electrocasnice noi sau doar ai nevoie urgentă să repari un lucru care s-a defectat pe neașteptate.

De aceea, suntem mereu alături de tine, pentru a te susține financiar în orice situație care te-a luat pe neașteptate și a-ți pune la dispoziție oferte personalizate și profitabile pentru tine.

Cine se poate bucura de un credit pe termen lung în Republica Moldova?

Suntem deschiși și dedicați în a oferi suportul economic tuturor celor care au nevoie de el urgent, astfel de la organizația noastră de creditare nebancară poți beneficia de un credit dacă întrunești următoarele condiții:

 • deții un buletin de identitate cu valabilitatea în vigoare;
 • ai vârsta minimă de 18 ani;
 • beneficiezi de venituri lunare stabilite, validate din surse oficiale;
 • deții o istorie creditară pozitivă;
 • deții un nu număr de telefon activ;
 • întrunești criteriile minime de eligibilitate.

Cum să beneficiezi de credite mari pe termen lung cu istorie creditară negativă?

Indiferent care sunt cauzele istoricului de creditare negativ, echipa noastră de profesioniști este gata să te asculte și să evalueze situația ta economică.

Trebuie să fii conștient de faptul că, dacă ai fost raportat către Biroul Istoriilor de Credit, solicitarea unui nou credit devine mai anevoioasă, dar nu imposibilă.

Pentru a-ți îmbunătăți istoricul de creditare și a nu fi respins automat la solicitarea unui credit online, este necesar să dovedești că ai devenit un debitor responsabil, poți demonstra veniturile lunare regulate și gradul mic de îndatorare.

Îndeplinind toate cerințele de mai sus, vei putea să te bucuri de un nou împrumut simplu și comod pentru orice necesitate financiară apărută.

Credit pe termen lung fără adeverință de venit

În viață se pot întâmpla diferite situații care să îți dea planurile peste cap, astfel te poți confrunta cu faptul că ești șomer dar ai nevoie de o sumă mare de lei urgent și nu ai la cine să apelezi.

Echipa Credit365 îți vine în ajutor și îți oferă posibilitatea de a obține suportul economic urgent de care ai nevoie.

În cazul în care nu deții adeverință de venit regulat, poți solicita un credit online prezentând unul din următoarele acte:

 • contractul de închiriere, în cazul în care oferi un bun în chirie;
 • actul de confirmare a primirii pensiei, în cazul când beneficiezi de pensie;
 • actul oficial de confirmare a unui extras de cont pentru lunile anterioare, care să fie drept dovadă a încasărilor unor sume constante lunare rezultate din diverse alte surse de venit;
 • actul oficial de confirmare a solvabilității debitorului, luând în considerare ca raportul dintre serviciul datoriei și venitului să nu treacă de 40%.

Cum să calculezi un credit pe termen lung?

Pentru a afla informația despre un împrumut, trebuie doar să accesezi website-ul nostru și cu ajutorul calculatorului de credit, alegi suma dorită, durata împrumutului, dobânda și comisioanele aferente creditului.

Astfel, din start îți sunt prezentate toate datele necesare pentru a putea face alegerea cea mai potrivită și convenabilă din punct de vedere financiar pentru tine.

Avantajele beneficierii de credite mari pe termen lung de la Credit365

 • Flexibilitate și transparență în fiecare etapă a procesului de creditare;
 • Soluții individualizate adaptate necesităților tale economice;
 • Rate lunare flexibile și avantajoase;
 • Accesibilitate ușoară și foarte rapidă pentru oricine la credite online;
 • Consultare profesionistă și suport devotat din partea echipei noastre.

Indiferent de situația ta economică, echipa Credit365 te va susține mereu și îți va oferi cele mai convenabile oferte pentru a te ajuta în atingerea obiectivelor financiare și depășirii momentelor dificile, contribuind astfel la dezvoltarea și gestionarea unui viitor stabil economic și fără griji financiare.