Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

15.07.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit cu istoric negativ

Pentru că lucrurile nu funcționează întotdeauna așa cum ne imaginăm, se poate întâmpla oricând să nu achiți la timp rata la credit. Astfel, istoricul tău de credit va avea de suferit, iar la obținerea următorului credit cu istoric negativ, vei avea nevoie să prezinți mai multe dovezi, că situația ta financiară este favorabilă pentru a rambursa împrumutul. 

Ce este istoricul de credit?

Istoricul de credit al unei persoane este o relatare a informațiilor despre toate creditele și detalierea gestionării acestora de către debitor. Acesta include date relevante la care au acces toate instituțiile financiare, pentru determinarea gradului de îndatorare și evaluarea bonității debitorului în momentul solicitării unui credit. 

Prin urmare, dacă ai ajuns în Biroul de Credite fiind înregistrat cu restanțe la plăți, procesul de obținere a unui împrumut cu istoric negativ va necesita mai multe dovezi de seriozitate și solvabilitate pentru a câștiga încrederea creditorului, că vei respecta termenii stabiliți de restituire a creditului.   

Ce reprezintă Biroul Istoriilor de Credit și cum funcționează?

Biroul de Credit este o societate care gestionează informații concrete de bază, despre activitatea de creditare întreprinsă la instituțiile de microfinanțare. Astfel, instituțiile de microfinanțare bancară și nebancară furnizează informații și date relevante despre creditele contractate de fiecare client, pentru centralizarea, accesul facil la verificarea și determinarea capacității de plată și gradului de îndatorare la momentul existent, al fiecărui solicitant de susținere financiară.

Datorită acestui lucru, șansele ca creditorul să fie înșelat de persoane care furnizează informații false sau solicită bani împrumut cu istoric negativ scad semnificativ.

Obiectivele primordiale care stau la baza activității Biroului Istoriilor de Credit sunt următoarele:

 • Adunarea și administrarea datelor privind portofoliul tuturor clienților;
 • Oferirea creditorilor date concret cercetate cu scopul de evaluare a gradului de rambursare, precizării și estimatizării riscului de credit;
 • Determinarea criteriilor constante ale scoringului creditar;
 • Consiliere financiară bancară și nebancară.

Cum se formează istoria creditară?

Istoria creditară se formează din colectarea tuturor datelor despre parcursul unei persoane în domeniul microfinanțării. 

Astfel, mai jos îți prezentăm ce include un istoric de credit:

 • Informații cu caracter personal ale solicitantului de credit;
 • Date exacte despre creditele debitorului până în prezent – sumele creditelor, condițiile de creditare, perioada de restituire și eventualele rețineri de plată ale ratelor lunare sau a împrumuturilor nerambursate;
 • Informații despre înregistrarea tuturor cererilor depuse către organizații de microfinanțare și numărul de refuzuri împreună cu motivele acestora, dacă acestea există; 
 • Date confidențiale despre organizațiile care au acordat credite solicitantului. 

Cu toate acestea, din cauza unor motive personale sau a altor cauze, nu reușești să îți onorezi ratele lunare după graficul stabilit, și ajungi să ai o istorie creditară negativă, ceea ce te face să crezi că de acum încolo nu vei mai avea posibilitatea să obții un credit cu istoric negativ.  

Cum poate influența o istorie creditară negativă? 

O istorie creditară negativă poate crea o situație stresantă, atunci când vrei să aplici pentru un împrumut de bani.

Mulți dintre noi s-au confruntat cu această problemă, însă acest lucru nu ar trebui să fie o piedică pentru solicitarea unui credit pentru persoane cu istoric negativ. 

Chiar dacă ai fost raportat către Biroul Istoriilor de Credit, este important de reținut că acest lucru nu reprezintă o sancțiune sau restricție, poți solicita oricând susținerea financiară de care ai nevoie, într-un mod convenabil și avantajos.

Doar că în acest caz, creditorii vor analiza mai detaliat și cu atenție parcursul tău ca debitor, înainte de a lua o decizie. Astfel, îți vor fi evaluate minuțios situația financiară cu o perspectivă stabilă din surse oficiale de venit, stabilitatea locului de muncă și gradul mic de îndatorare.

Unde poți solicita un credit cu istorie creditară negativă?

Indiferent de faptul că multe dintre organizațiile de microfinanțare sunt sceptice în oferirea împrumuturilor de bani persoanelor cu istoric negativ, cu siguranță mai ai oportunitatea de a primi suportul financiar necesar în momentele critice. 

Astfel, nu e cazul să te indispui, echipa Credit365 este specializată pentru orice situație și gata să te ajute pentru obținerea finanțării de care ai nevoie, prin oferirea de soluții favorabile și avantajoase, consolidate necesităților fiecărui client. 

Pentru a beneficia de bani împrumut cu istoric negativ, trebuie să întrunești următoarele:

 • vârsta minimă de 18 ani;
 • buletin de identitate valid;
 • venituri declarate din surse oficiale;
 • un loc de muncă stabil;
 • scoring creditar pozitiv.

Cum poți beneficia de un împrumut online cu istoric negativ?

Este de datoria noastră, mai întâi de toate să ascultăm și să înțelegem de la clienții noștri, cauza neachitării ratelor lunare conform graficului stabilit și contextul care a dus la raportarea lui în Biroul de Credit.

Prin urmare, te poți bucura de încrederea noastră și susținerea financiară de care ai nevoie,  dacă întrunești condițiile de mai sus, iar ceea ce s-a întâmplat în trecut nu mai persistă și nu îți afectează situația din prezent. 

Procedura de obținere a unui credit cu istoric negativ este asemănătoare cu cea obișnuită. Astfel, poți primi online banii doriți, direct de pe telefonul tău, petrecând timpul alături de cei dragi. Urmărește pașii de mai jos și convinge-te cât este de simplu, comod și avantajos:

Selectezi suma și perioada

Indici suma necesară și perioada de restituire cu ajutorul calculatorului de credit, estimând cât va fi necesar să rambursezi în total cu dobânda.

Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, introducând datele personale, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), obținând acces în contul tău personal.

Primești confirmarea și semnezi contractul

Solicitarea ta va fi analizată și prelucrată de către persoanele competente și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.
Indiferent de situațiile neplăcute apărute și faptul că soliciți un credit cu istoric negativ, echipa Credit365 este mereu alături de tine, gata să te asculte, să te susțină atunci când ai nevoie și să îți ofere cele mai rapide și convenabile soluții, în conformitate cu nevoile tale financiare.