Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

26.06.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credite pentru pensionari

În Republica Moldova, pensionarii reprezintă o parte importantă a populației care necesită sprijin economic pentru a face față diferitelor nevoi.

Credit365 este alături de fiecare cetățean care are nevoie de ajutor financiar online, oferind credite pentru pensionari rapid și transparent.

Suport financiar pentru pensionari

Suntem dedicați în punerea la dispoziție a mai multor soluții de credite preferențiale care vin în întâmpinarea necesităților specifice ale pensionarilor.

Acestea fiind foarte accesibile și convenabile, chiar și pentru pensionarii neangajați, având ca scop asigurarea unui trai confortabil și fără griji.

Pentru ce necesități pot avea nevoie de bani pensionarii?

Persoanele la pensie pot solicita suport economic la Credit365 pentru diferite motive, cum ar fi:

 • Cheltuieli medicale: Sănătatea este o prioritate pentru fiecare dintre noi, astfel pensionarii pot obține un împrumut online care poate acoperi costurile unui tratament, medicamente sau a unei intervenții chirurgicale necesară;
 • Renovarea locuinței: Echipa Credit365 este susținătorul tău financiar pentru a-ți face casa de vis și a-i da un nou stil și prospețime;
 • Achiziționarea bunurilor de larg consum: De la electrocasnice, la o mașină nouă, un credit online te ajută să achiziționezi lucrurile de care ai nevoie pentru confortul zilnic;
 • Cheltuieli de ocazie: Fie că organizezi o vacanță sau un eveniment familiar, poți obține oricând suportul financiar de care ai nevoie.

Pot obține pensionarii credit fără dobândă în Republica Moldova?

Din păcate, nu putem oferi împrumuturi fără dobândă persoanelor la pensie. Ne preocupăm foarte mult de starea economică a cetățenilor noștri și dorim evitarea momentelor în care aceștia ar putea ajunge îndatorați peste măsură. Astfel, din grijă pentru stabilitatea financiară a lor, nu acordăm credite fără dobândă pensionarilor.

Cum poți beneficia de credite pentru pensionari în Republica Moldova?

Cu sprijinul nostru, persoanele în etate pot obține într-un timp foarte scurt și facil suma de bani necesară. Dispunem de un proces online redus, astfel excluzând barierele birocratice, dându-ți posibilitatea să primești susținerea financiară necesară cât mai curând posibil. În doar câteva minute și câteva clicuri, poți beneficia de un împrumut direct pe card, scutindu-te de o povară și usurându-ți viața financiară.

Fiecare pensionar poate beneficia de un credit online urgent, dacă întrunește următoarele criterii:

 • Vârsta maximă de 80 ani;
 • Deține un buletin de identitate valid;
 • Prezintă un număr de telefon activ;
 • Deține o istorie creditară pozitivă;
 • Întrunește criteriile minime de eligibilitate.

Ce documente sunt necesare?

Nevoile și condițiile specifice ale pensionarilor sunt prioritatea noastră. Cu o abordare personalizată, ne dedicăm ca fiecare solicitare să fie tratată cu atenție și profesionalism. Astfel, la depunerea cererii unui credit este necesar să prezinți oricare documente din lista de mai jos:

 • actul de confirmare a primirii pensiei;
 • contractul de închiriere, în cazul în care oferi un bun în chirie;
 • actul oficial de confirmare a unui extras de cont pentru lunile anterioare, care să fie drept dovadă a încasărilor unor sume constante lunare rezultate din diverse alte surse de venit;
 • actul oficial de confirmare a solvabilității debitorului, luând în considerare ca raportul dintre serviciul datoriei și venitului să nu treacă limita de 40%.

Cât de rapid și cum te poți bucura de credite pentru pensionari în Republica Moldova?

Procesul de solicitare a unui microîmprumut online este destul de ușor și pe înțelesul fiecărei persoane. Tot de ce ai nevoie este doar un laptop sau telefon conectat la internet și poți considera că banii deja sunt ai tăi.

Află mai jos pașii necesari de parcurs, pentru a te bucura de un împrumut online în cel mai scurt timp:

 • Selectezi suma și perioada

Indici suma dorită și termenul de rambursare cu ajutorul calculatorului de credit, pentru a aproxima cât vei restitui în total cu dobânda.

 • Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, adăugând datele cu caracter personal, inclusiv datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), primind acces în contul tău personal.

 • Primești confirmarea și semnezi contractul

Cererea ta va fi în cel mai scurt timp prelucrată și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon adăugat în formularul de înregistrare, apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

 • Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Echipa Credit365 este pregătită oricând să ofere susținere economică pensionarilor din Republica Moldova, prin metode de creditare avantajoase și transparente. Indiferent de necesitățile care le ai, suntem alături pentru a te ghida, a-ți oferi sfaturile și asistența necesară.

Cu un proces de obținere simplu și eficient, îți garantăm accesul rapid la fondurile necesare, chiar și în cazul în care ai avut un istoric financiar negativ. Nu ezita să ne apelezi – suntem mereu gata să îți oferim susținerea financiară urgentă de care ai nevoie.

FAQ

Ce tip de credit poate obține un pensionar?

Oricare persoană în etate care întrunește criteriile de eligibilitate, poate beneficia de un împrumut online până la 100 000 lei. Acesta poate fi folosit pentru orice nevoie urgentă apărută, având posibilitatea de a primi banii direct pe card în doar câteva minute.

Cum poate obține un pensionar un credit?

Procesul de obținere a unui împrumut la Organizația noastră de Creditare Nebancară este foarte simplu și comod. Este necesar doar să accesezi website-ul nostru: www.credit365.md, selectezi suma și perioada dorită, completezi online formularul de înregistrare, semnezi contractul și primești banii pe card într-un timp foarte scurt sau ridici în numerar la oficiile Poșta Moldovei, Victoriabank sau stațiile Petrom.

Se acordă credite pensionarilor cu un istoric de credit negativ?

Istoricul de credit al unei persoane poate fi afectat din diferite motive, însă acest lucru nu înseamnă că nu mai poți solicita un împrumut în viitor.

Doar că în acest caz, solicitarea și starea economică actuală va fi minuțios examinată de către creditor, pentru a stabili dacă ești un debitor eligibil la moment, cu venituri stabile lunare și grad mic de îndatorare.