Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

11.08.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit la Bălți

Oricând ne putem trezi cu provocări neprevăzute în cele mai dificile momente, ajungând în situația de a avea nevoi financiare rapide. Fie că vrei să schimbi ceva în casă, o necesitate medicală sau ai nevoie să investești în ceva, atunci pentru toate aceste lucruri ai nevoie de fonduri economice. 

Noi echipa Credit365, vrem să te informăm că oferim sprijin financiar nu doar pentru locuitorii capitalei. Dacă te afli la Bălți, atunci fii sigur că ai un partener de încredere, gata să te ajute mereu, oferindu-ți credite la Bălți adaptate necesităților tale economice.

Cum poți primi un împrumut la Bălți?

Pentru că apreciem timpul tău și nu vrem să îl pierzi pe drumuri și rânduri la oficiile noastre, îți punem la dispoziție posibilitatea obținerii unui credit absolut online, într-un timp foarte scurt și extrem de ușor. 

Mai întâi de toate pentru a te bucura de banii necesari, este de a accesa site-ul nostru, unde poți găsi toată informația necesară despre comisioane, sumele oferite și perioadele de rambursare. 

Totul pentru a fi din start bine documentat și a alege împreună cea mai convenabilă și avantajoasă susținere financiară adaptată nevoilor tale, care nu te-ar împovăra cu mai multe datorii, dar care din contra te-ar ajuta să îți construiești un viitor economic stabil și durabil.

De ce ai nevoie pentru a obține un credit rapid la Bălți?

Echipa noastră este mereu dedicată pentru a-ți asculta necesitățile și a te ajuta în depășirea obstacolelor apărute și atingerea obiectivelor pentru stimularea creșterii și îmbunătățirii stării tale financiare.

Pentru ca aceste lucruri să fie posibile, tu la rândul tău trebuie să demonstrezi că ești un debitor responsabil, că ai o istorie creditară impecabilă, ți-ai onorat până în prezent la timp datoriile și dispui de suficiente venituri lunare pentru a restitui împrumutul bănesc conform graficului de rambursare stabilit. 

Chiar dacă în trecut ai avut careva probleme cu restituirea unui credit, sau mai sunt careva situații cu care ar trebui să fim la curent, vom aprecia foarte mult faptul că ne comunici acest lucru, astfel construind de la început o relație bazată pe încredere și făcând procesul de acordare cât și de rambursare plăcut și confortabil, atât pentru tine cât și pentru noi.

Cine poate beneficia de bani la procente la Bălți?

Mereu susținem o gamă diversă de persoane care ne solicită ajutorul. Indiferent de statutul tău financiar, suntem alături de tine oferindu-ți toate informațiile de care ai nevoie, clarifica orice nedumerire, pentru ca tu să poți lua decizia cea mai corectă și potrivită pentru tine și situația ta economică.

Astfel, pentru a te bucura de un credit online rapid la Bălți, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • să fii cetățean al Republicii Moldova;
 • să deții vârsta minimă de 18 ani;
 • să deții un buletin de identitate valid;
 • prezinți un număr de telefon activ;
 • să deții o istorie creditară pozitivă;
 • să întrunești criteriile minime de eligibilitate;
 • să poți confirma din surse oficiale, veniturile suficiente pentru restituirea creditului.

Care sunt documentele necesare pentru a te bucura de un împrumut la Bălți?

Creditele online sunt binevenite în momentele de urgență, când ai nevoie de resurse financiare cât mai rapid posibil. Datorită metodei simplificate, avem posibilitatea de a-ți transfera banii imediat pe card, fapt care îți permite rezolvarea nevoii financiare cu succes și fără multe bătăi de cap.

Totuși vrem să îți reamintim, că pentru a beneficia de banii necesari în cel mai rapid mod, este necesar să prezinți toate datele în ordine și conform cerințelor noastre, contribuind astfel ca procedura de aprobare și primire a banilor să fie pe măsura așteptărilor tale – simplu, comod și rapid.

Mai jos îți indicăm o listă cu actele necesare pentru obținerea împrumutului dorit la Bălți: 

 • buletin de identitate valid;
 • contractul de închiriere, în cazul în care oferi un bun în chirie;
 • documentul de confirmare a primirii pensiei, în cazul când beneficiezi de pensie;
 • documentul oficial de confirmare a unui extras de cont pentru lunile anterioare, care să fie drept dovadă a încasărilor unor sume constante lunare rezultate din diverse alte surse de venit.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a putea solicita un credit rapid la Bălți?

Fiecare împrumut luat semnifică o obligație considerabilă din partea ta. Indiferent cât de rapid și simplu poți obține susținerea economică necesară sau cât de rapid poți primi banii în cont, îți sugerăm să alegi cu precizie suma de bani pe care o soliciți și ratele lunare care le vei achita lunar.

Cu puțin timp în urmă, clienții noștri se puteau bucura de aprobarea unui împrumut doar prezentând actul de identitate, acum însă, pentru a estima și a garanta solvabilitatea clientului, este indispensabil ca Raportul dintre serviciul datoriei și venitului să nu treacă de 40%, acestea fiind dovedite din sursele oficiale de venit.

Astfel, pe lângă prezentarea buletinului de identitate, îți vor fi revizuite și câștigurile oficial confirmate, pentru a-ți oferi cea mai transparentă, atractivă și convenabilă modalitate de primire a unui credit online rapid la Bălți.

Cum poți obține un împrumut online la Bălți?

Problemele tale financiare au nevoie de rezolvare rapidă, astfel poți beneficia de un credit online, fără a fi nevoie să te deplasezi la oficiile noastre.

Prin această îmbunătățire îți ușurăm viața, îți economisim timpul pentru a-l petrece alături de cei dragi și te sprijinim în rezolvarea problemelor financiare apărute în cele mai neașteptate momente.

Ca să ne îndeplinim misiunea corect și până la final, îți prezentăm pașii pe care trebuie să îi urmezi tu sau prietenii tăi, pentru a vă bucura împreună de credite pentru toți la Bălți:

Alegi suma și perioada

Selectezi suma dorită și termenul de rambursare cu ajutorul calculatorului de credit, estimând cât va fi necesar să restitui în total cu dobânda.

Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, introducând datele personale, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), obținând acces în contul tău personal.

Primești confirmarea și semnezi contractual

Solicitarea ta va fi analizată și prelucrată de către persoanele competente și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Echipa noastră Credit365, este de părerea că obținerea unui împrumut bănesc nu ar trebui să fie anevoios, ba din contra confortabil și avantajos.

De aceea, suntem oriunde alături de tine pentru a te ajuta să îți realizezi scopurile economice oferindu-ți credite la Bălți, adaptate necesităților tale, în cel mai accesibil, rapid și plăcut mod.