Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

11.08.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit urgent azi

Banii au reprezentat din toate timpurile, un factor important în viața fiecăruia dintre noi. Cât de mult nu ai economisi sau aduna banii lunar, nu știi cu ce probleme financiare urgente te-ai putea confrunta mâine. De aceea, Credit365 este aproape de tine, pentru a-ți oferi un credit urgent în momentele grele.  

Ai nevoie de bani urgent? 

În orice moment te poți trezi cu faptul că apar careva cheltuieli neprevăzute, cum ar fi o călătorie pe neașteptate, ți-au venit facturile mai mari decât credeai sau ți s-a defectat mașina. Tocmai în astfel de situații, nu mereu este ușor să apelezi la prieteni, rude sau la colegii de serviciu. 

Însă, nu este cazul să îți faci griji, indiferent care ar fi motivul pentru care ai nevoie de un împrumut urgent, echipa noastră îți vine în ajutor cu cele mai convenabile și rapide soluții pentru nevoia ta economică.

De ce ai nevoie pentru a obține un credit urgent azi?

Noi, cei de la Credit365 nu îți punem multe întrebări, ci suntem aici pentru a te susține, iar dacă un credit imediat este ceea de ce ai nevoie, atunci te ajutăm fără probleme. 

Am simplificat întreg procesul de obținere a unui împrumut bănesc, astfel nu mai este necesar să te deplasezi la oficiile noastre, sau să stai la cozi interminabile. În doar câteva minute te poți bucura de un credit urgent direct pe cardul tău, în timp ce te relaxezi pe canapeaua ta moale și îți savurezi băutura preferată.

Tot de ce ai nevoie pentru ca acest lucru să fie posibil, este doar laptop-ul sau telefonul tău mobil, cu ajutorul cărora accesând site-ul nostru, ai acces facil la calculatorul de credit, unde alegând suma dorită și perioada de rambursare, ești informat de la bun început despre suma necesară la restituire cu toate costurile incluse. 

Cine poate beneficia de credite online urgente?

Creditele online pot fi utilizate pentru a acoperi o gamă vastă de cheltuieli personale. Respectiv, semnifică cea mai eficientă și ușoară metodă de a te bucura de bani urgent, atunci când ai nevoie. 

Totuși, este important să apelezi la această soluție conștient și responsabil, în cazurile de necesitate financiară maximă sau atunci când ești convins că vei rambursa suma de bani integral și în termenii stabiliți.

De un împrumut online azi, poți beneficia dacă posezi următoarele cerințe:

  • deții vârsta minimă de 18 ani;
  • deții un buletin de identitate valid;
  • prezinți un număr de telefon activ;
  • deții o istorie creditară pozitivă;
  • întrunești criteriile minime de eligibilitate;
  • poți confirma din surse oficiale, veniturile suficiente pentru restituirea creditului.

Care sunt actele necesare pentru solicitarea unui împrumut urgent?

Ca oricare organizație financiară, noi activăm după o politică internă care este nevoie să o respecți. Astfel, ca debitor este necesar să întrunești și să respecți anumite condiții la acordarea susținerii financiare dorite.

Mai jos ți-am pregătit o listă cu câteva documente necesare, pentru a beneficia de un credit online avantajos și adaptat nevoilor tale economice:

  • buletin de identitate valid;
  • contractul de închiriere, în cazul în care oferi un bun în chirie;
  • actul de confirmare a primirii pensiei, în cazul când beneficiezi de pensie;
  • actul oficial de confirmare a unui extras de cont pentru lunile anterioare, care să fie drept dovadă a încasărilor unor sume constante lunare rezultate din diverse alte surse de venit.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a putea solicita credite urgente în Republica Moldova?

În momentul când ai nevoie de bani urgent, cauți ajutor financiar și vrei să rezolvi problema cât mai curând. Însă, înainte de a solicita un împrumut bănesc este important să te informezi în privința legitimității organizației de microfinanțare, tuturor termenilor și condițiilor de creditare.

Până de curând clienții noștri puteau beneficia de obținerea unui credit doar cu buletinul, acum însă, pentru a evalua și proteja capacitatea de plată a clientului, este necesar ca Raportul dintre serviciul datoriei și venitului să nu treacă de 40%, acestea fiind confirmate din sursele oficiale de venit. 

Astfel, pe lângă prezentarea buletinului de identitate, îți vor fi verificate și veniturile oficial confirmate, pentru a-ți oferi cea mai transparentă, rapidă și eficientă modalitate de primire a unui credit online rapid.  

Cum poți obține un împrumut urgent?

Bucurându-ne de dezvoltarea tehnologică zilnică, îți oferim banii doriți, numai prin câțiva pași. În doar câteva minute și cu doar câteva click-uri primești instant pe card suma necesară pentru rezolvarea nevoii tale economice.

Vezi mai jos, cât de simplu și rapid poți intra în posesia unui credit urgent azi:

Alegi suma și perioada

Indici suma dorită și perioada de restituire cu ajutorul calculatorului de credit, estimând cât va fi necesar să rambursezi în total cu dobânda.

Depui cererea online

Completezi formularul de înregistrare, introducând datele personale, inclusiv și datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), obținând acces în contul tău personal. 

Primești confirmarea și semnezi contractul

Solicitarea ta va fi analizată și prelucrată de către persoanele competente și vei primi confirmarea prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare, mai apoi contractul îl semnezi online la fel printr-un identificator digital unic primit prin SMS.

Primești banii

După semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Pentru echipa noastră Credit365, este foarte important să îți oferim sprijinul necesar atunci când ni-l soliciți. 

Zi de zi lucrăm la îmbunătățirea calității serviciilor noastre, pentru a-ți acorda cele mai convenabile și accesibile soluții financiare, ca fiecare proces de obținere a unui credit urgent să fie unul memorabil și plăcut.