Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

11.08.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Credit fără gaj

În zilele noastre fiecare dintre noi se poate confrunta cu anumite probleme financiare, care ne aduc în situația de a avea nevoie urgentă de finanțare. Credit365 te susține în momentele cele mai importante din viața ta, prin oferirea sprijinului necesar de acces la finanțare, credit fără gaj – online, rapid și eficient.

Ce este un credit fără gaj?

Uită de punerea lucrurilor prețioase în gaj și de necesitatea deținerii bunurilor imobiliare sau mobile, pentru a obține un credit online fără gaj.

Tot de ce ai nevoie este doar buletinul de identitate și confirmarea din surse oficiale ale veniturilor, pentru a te bucura de suma necesară de bani, la doar câteva click-uri distanță, chiar din confortul casei tale, în timp ce te relaxezi pe canapeaua ta moale.

Cine poate obține un împrumut fără garanții?

De un credit fără garanții, pot beneficia cetățenii Republicii Moldova care întrunesc următoarele criterii:

  • Vârsta minimă de 18 ani;
  • Dețin un buletin de identitate valid;
  • Prezintă un număr de telefon activ;
  • Dețin o istorie creditară pozitivă;
  • Întrunesc criteriile minime de eligibilitate;
  • Pot confirma din surse oficiale, veniturile suficiente pentru restituirea creditului.

Cum poți beneficia de un credit fără gaj accesând site-ul Credit365.md?

Pentru că ne gândim la confortul și timpul clienților noștri, am simplificat procesul anevoios de a parcurge drumuri suplimentare la sucursală, să strângi un pachet întreg de documente, certificate și să stai în cozi interminabile. Astfel, tot de ce ai nevoie este un laptop sau smartphone și conexiune la internet. 

Metoda de primire a banilor de la distanță este cea mai operativă și modernă de până acum, astfel poți beneficia de bani împrumut fără garanții pentru nevoile tale financiare până la suma de 100 000 Lei, cu un termen de achitare de până la 48 de luni. 

Află din pașii de mai jos, cât de simplu și rapid poți obține un credit fără garanții online: 

Depui cererea online

Selectezi suma dorită și termenul de rambursare cu ajutorul calculatorului de credit, pentru a estima cât va fi necesar să returnezi împreună cu dobânda.

Completezi formularul de înregistrare cu datele personale, inclusiv datele cardului bancar activ în lei (emis de orice bancă din Republica Moldova), pentru a obține acces în contul tău personal. Este atât de ușor și comod, încât vei avea nevoie de doar 10 minute.

Primești banii

În cel mai scurt timp după semnarea contractului, primești banii pe card în decurs de o oră, prin portofelul tău electronic Paynet, Bpay sau Runpay.

Credit365 este alături de tine și te suține mereu prompt și necondiționat în situațiile neprevăzute, dar și pentru punerea în aplicare a ideilor și dorințelor tale, oferindu-ți întotdeauna cele mai rapide și convenabile soluții de credite fără gaj pentru tine, adaptate nevoilor tale personale.