Puterea posibilităților: Credit7/365 schimbă lumea pentru copiii cu nevoi speciale

27.10.2023

Fiecare copil merită să crească, să se dezvolte și să-și atingă potențialul maxim. Din păcate, există categorii de copii care pot avea anumite dificultăți în acest sens. Prin urmare, Credit7/365, împreună cu Aventus Group și Prietena Mea, au decis să sprijine copiii cu sindrom Down și să-i ajute în atingerea scopului de a deveni adulți independenți.

Credit7/365 și Aventus Group au oferit asistență financiară pentru sprijinirea a 7 copii cu sindrom Down. Acești copii au primit aproximativ 40 de ore de terapie logopedică și 30 de ore de terapie ocupațională. Aceste activități sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să dezvolte abilități de îngrijire de sine care îi vor ajuta în viața de zi cu zi.

Terapia logopedică ajută la dezvoltarea vorbirii, a abilităților de comunicare și a înțelegerii limbajului, permițând copiilor să interacționeze mai bine cu cei din jurul lor. Terapia ocupațională, la rândul său, îi învață pe copii abilitățile necesare pentru îngrijirea de sine, cum ar fi îmbrăcarea, hrănirea și îngrijirea de sine. Aceste activități îi ajută pe copii să-și îmbunătățească independența și calitatea vieții.

„La Credit7/365 suntem mândri de faptul că nu suntem doar o organizație financiară, ci și un exemplu pentru alte aspecte importante ale societății noastre. Ne străduim întotdeauna să aducem beneficii nu numai clienților și partenerilor noștri, ci și întregii comunități. Caritatea nu este doar o datorie, este valoarea noastră. Participăm adesea la inițiative caritabile și sociale, deoarece credem că aceasta este calea corectă pentru a crea un viitor mai luminos și o lume mai bună.

Suntem bucuroși să ajutăm copiii cu nevoi speciale pentru că fiecare copil merită șansa de a avea o copilărie fericită și împlinită. Aceasta face parte din misiunea noastră și vom continua să facem tot ce ne stă în putere pentru a face lumea un loc mai bun, pentru fiecare suflet care o locuiește!”, a declarat Roman Guțu, CEO Credit7/365.

Revină

Articole asemănătoare

Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau laptop și conexiune la internet. mai mult

22.06.2023

Vă punem la dispoziție posibilitatea cumpărării online a produsului dorit de la ULTRA, cu ajutorul Credit365, cu o dobândă de 0% și o perioadă de rambursare convenabilă, de până... mai mult

22.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. mai mult

22.05.2023

Sună destul de plictisitor, dar, de fapt, investind câteva ore pentru a calcula și a întocmi acest plan, veți primi un ghid personal detaliat de orientare. mai mult

26.01.2023

Noul Regulament cu privire la Creditare Nebancară, va intra în vigoare la 1 septembrie 2022. mai mult

01.08.2022
Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

26.06.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

E simplu, obții împrumutul 100% online

De la cererea, până la bani, așa că depune cererea!