Credit365 și ULTRA, sunt alături de tine!

22.06.2023

Suntem nespuși de bucuroși să vă anunțăm, că de curând Credit365 face echipă cu ULTRA, un magazin nou pe piața noastră, cu o gamă impresionantă de electrocasnice, tehnică de ultimă generație și gadgeturi avangardiste.

Acest parteneriat este un pas important în calea evoluției noastre, având ca scop principal oferirea celor mai bune servicii și soluții financiare pentru clienții noștri.

Astfel, vă punem la dispoziție posibilitatea cumpărării produsului dorit de la ULTRA, cu ajutorul Credit365, cu o dobândă de 0% și o perioadă de rambursare convenabilă, de până la 12 luni.

Însă asta nu e tot, pentru că ne gândim mereu la confortul și timpul clienților noștri, vă anunțăm că prin intermediul serviciului nostru de creditare avantajos, vei putea să achiziționezi online orice produs cu posibilitatea achitării în rate fixe, fără a mai avea grija dobânzilor sau penalităților. Acest lucru înseamnă că economisiți timp și vă bucurați de cumpărături online simple și eficiente, cu doar câteva click-uri.

Suntem profund recunoscători pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o de-a lungul timpului și ne bucurăm pentru faptul, că putem contribui la îndeplinirea dorințelor tale cât mai curând posibil, cu satisfacția de a avea cele mai performante accesorii la îndemână.

Ne dorim ca această colaborare să vă faciliteze experiența cumpărăturilor online, primind doar satisfacție și plăcere de la acest proces. Vizitează magazinul sau accesează aici site-ul ULTRA și îmbunătățește-ți stilul de viață cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie a dezvoltării și oportunităților nelimitate, vă promitem că lucrăm mereu pentru a vă oferi cele mai bune servicii și suport financiar necesar, pentru ca fiecare experiență de cumpărare să fie una memorabilă.

Revină

Articole asemănătoare

Credit7/365 și Aventus Group au oferit asistență financiară pentru sprijinirea a 7 copii cu sindrom Down. mai mult

27.10.2023

Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau laptop și conexiune la internet. mai mult

22.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. mai mult

22.05.2023

Sună destul de plictisitor, dar, de fapt, investind câteva ore pentru a calcula și a întocmi acest plan, veți primi un ghid personal detaliat de orientare. mai mult

26.01.2023

Noul Regulament cu privire la Creditare Nebancară, va intra în vigoare la 1 septembrie 2022. mai mult

01.08.2022
Alege suma
MDL
MDL MDL
Alege perioada
luni
luni luni
Suma solicitată

23 000 MDL

Rata lunară

1 665 MDL MDL

Data achitării

21.05.24

Nr. de plăți
până pe

27

Promocodul este activat

Ștergeți

Promocodul nu este valabil
Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

E simplu, obții împrumutul 100% online

De la cererea, până la bani, așa că depune cererea!